La 80 de ani, dupa o cariera de peste 50 de ani ca trainer, motivational speaker si autor de best-sellere, energicul Zig Ziglar se decide sa o lase mai moale cu activitatea si sa se retraga undeva la tara in liniste. Destinele companiei de consultanta pe care a creat-o vor ramane in mainile fiului sau, Tom Ziglar.

Am citit prima carte a lui Zig, acum 3-4 ani. Se numea “Motive pentru a zambi” si o primisem cadou. Am imprumutat-o cuiva si nu stiu pe unde a ajuns acum, dar m-a fascinat. Sunt un cititor pasionat si de obicei nu ma opresc pana nu termin o carte de la inceput pana la sfarsit cat ar fi de groasa. In noaptea dinaintea primului examen la BAC, stateam si citeam “Istoria Serviciilor Secrete in perioada Razboiulului Rece” pana la 5 dimineata, iar la 9 aveam examen. Ei bine, sunt carti care nu le poti citi dintr-o rasuflare, sau daca o faci, ramai cu foarte putin. Cartile lui Zig Ziglar sunt asa. Daca vrei sa beneficiezi la maxim de ele, trebuie sa le mesteci incet.

Zig Ziglar a fost numit campionul atitudinii pozitive, si intr-adevar daca pui mana pe o carte de-a lui sau asculti vreun audiobook te frapeaza optimismul pe care il degaja. Combinat cu accentul lui specific si tonul grav, n-ai cum sa il uiti daca l-ai ascultat o singura data.

Puteti asculta autobiografia lui Zig Ziglar mai jos in doua episoare :

[audio:http://www.lifestory.org/m3u/zigziglar.m3u] [audio:http://www.lifestory.org/m3u/zigziglar2.m3u]

Daca nu reusiti sa ascultati de aici, bagati linkurile astea in winamp :

Zig Ziglar story 1 ; Zig Ziglar Story 2

Share This

Da mai departe!