Z-blogger of the day. Desi in momentul cand scriu asta are doar 5 posturi, ma risc si il promovez cu placere :).

A venit si momentul asta…Trag de Daniel de o gramada de timp sa-si faca un blog numai al lui..si uite ca s-a intamplat. Daca vreti sa vedeti cum gandeste un antreprenor destept..abonati-va la Vreau Dublu. Pe langa faptul ca incursiunile din trecut in litere isi fac simtita prezenta de fiecare data cand Dani se pune pe scris, capacitatea de analiza (uneori prea multa) si simplitatea cu care exprima idei complicate pentru majoritatea celor care il asculta fac un deliciu. Imi aduc aminte de “sedintele” noastre cand tu erai cu analiza si detaliile..eu cu entuziasmul si…. HAI SA FACEM.

Daca tot am inceput sa ii fac reclama…sa va povestesc un episod ca sa va dati seama cu cine aveti de-a face. 🙂 Prin iarna, lucram impreuna la un “proiect”. Eram acasa la Bogdan, cel care se ocupa de fineturi, design..etc. Eu si Daniel aveam pareri deosebite in privinta unui text. Insistam sa concepem textul in asa fel incat sa dea bine pentru Google, Dani tinea mortis ca nu e important si mai bine lasam savoarea textului initial. Am inceput sa ne contrazicem pe tema asta din ce in ce mai tare pana cand observand cata energie negativa se adunase zic: “Auzi, hai sa ne batem ! “:))

Ne-am luat la tranta prin camera…mi-a julit cotul si genunchiul….tin minte ca i-am dat una in nas parca…la fel ca cei doi antreprenori care s-au dat in judecata unul pe altul pentru un LOGO desi erau prieteni..si sesizand cat o sa-i coste avocatii si procesele au hotarat mai bine sa se bata in public pentru acel logo. Au anuntat presa, media …toata povestea a facut atata tevatura incat ambele companii au avut o crestere fantastica a vanzarilor. Iar ei..au decis sa renunte la procese. La fel si noi…dupa lupta…ne-am asezat si ne-am reconsiderat pozitiile razand.

Deci….daca primesti un telefon si auzi Daniel Zarnescu..sa stii ca ai dat de o nuca tare. Ori tu..ori el 🙂 Ii dau 5 ani sa ajunga milionar.

Welcome and Happy Blogging, Partner !

Share This

Da mai departe!