Am fost azi pana in Pitesti cu niste treburi si ma gandeam sa ma intorc cu autocarul de 18.00 Ca de obicei ..pana mi-am pregatit eu tot ce aveam de pus in rucsac ..a trecut timpul si m-am hotarat sa plec cu urmatorul..la 21.20. Bine am facut. Dau pe HBO …tocmai incepuse Viata lui Donald Trump – Trump Unauthorized (2005)

Un film biografic realizat pentru televiziunea americană ABC care te introduce în viaţa lui Donald Trump, magnatul afacerilor imobiliare de peste ocean, starul propriului reality show, un om puternic şi influent care ştie perfect cum se crează şi se vinde o imagine.

Cunosteam povestea lui Trump si am am fost fascinat de cartile pe care i le-am citit. UN om cu o personalitate fantastica, puternic si incapatanat pana la ultima suflare. Una din celebrele salre reguli suna in felul urmator:

Nu te opri niciodată. Chiar dacă în faţa ta se află un zid, treci prin el.

AM revazut momentele de inceput din cariera lui in imobiliare, nebunia si entuziasmul pe care le raspandea in jurul lui, energia si pasiunea cu care se arunca in proiectele de suflet. Un film care m-a pus iar pe jar si m-a inflacarat. Daca faceti rost de el..nu il ratati.
Unul din momentele decisive din viata lui a fost cel cand aproape de faliment, cu datorii de aproximativ 2 MILIARDE USD ….in loc sa-si dedclare falimentul …i-a convins pe creditori..sa il imprumute cu MAI MULTI BANI…ca sa isi poate reveni si sa-si plateasca datoriile.

“Daca as fi declarat falimentul…ei n-ar fi vazut nici un ban din cei 2 Miliarde..deci daca doreau sa mai primeasca ceva inapoi trebuiau sa ma ajute sa imi revin” a fost argumentul lui.

Ma uit la clipul asta si ma felicit inca o data pentru decizia de a renunta la o facultate de succes dupa cativa ani de studiu…stiind ca nu am de gand sa practic niciodata in domeniul acela.

Daca te scoli dimineata si vezi ca ceea ce faci zi de zi nu iti place, daca nu iubesti ceea ce faci; fa neaparat altceva. Vei ajunge altfel unul din acei angajati care muncesc doar pentru a-si primi salariul la sfarsitul lunii.Asta nu e viata. Schimba LUCRURILE

Regulile lui Trump:
1. Trebuie să te naşti cu suficientă inteligenţă.


2. Trebuie să-ţi placă ceea ce faci.


3. Nu te opri niciodată. Chiar dacă în faţa ta se află un zid, treci prin el.


4. Încrederea în sine este foarte importantă şi trebuie cultivată.


5. Divide et impera (Dezbină şi cucereşte.)


6. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să nu fii sensibil la critici.


7. Trebuie să fii loial.

Share This

Da mai departe!