Vand loc in camin….ce titlu e asta? E cu schema..veti vedea de ce! Pentru ca trebuie sa ma mut si am un loc in camin pe care vreau sa il dau …sau sa il vand. Pai…e locul meu? Bineinteles..doar am contract..de inchiriere !

Plecand de la un articol pe siteul Realitatea despre Spaga la Cazare
aflu ca Uniunea Nationala a Studentilor din Romania a anuntat ca va face un TOP al SPAGILOR in campusurile Universitare dupa cazarea in camine.

Sa mor de ras! :)) Nu e nevoie de nici un top fratilor…va zic eu cum sta treaba. Medicina are spaga cea mai mare…bate..rupe..arde tot de departe. Adica..dai spaga la Rectorat sa stai singur in camera in U…garsoniera: baie cu cada (LUX) bucatarie si balcon! Fata de parlitii din Poli si Universitate cu ale lor 5 locuri in camera ..cu baie pe coridor… se merita sa dai 1000 E pt un an. Dai un ban ..dar stii ca nu stai cu toti taranii care isi aduc mancare de acasa!

AM glumit destul..sa o luam tacticos:

OK…se termina vacanta, incep restantele acusica…vine valul nou de boboci in Regie. Zilele astea Grozavestiul e pustiu. Anunturile de anul trecut cu “Cumpar loc Fata” sau “Cumpar loc Baiat” de pe ziduri sau din lifturi au fost sterse constiincios ca sa faca loc noutatilor.

Deschid pe aceasta cale oficial sesiunea de “graffiti” “VAND LOC IN CAMIN” Bagati-va repede fratilor ca zidurile sunt goale. ocupati spatiile cele mai vizibile. Reclama e inima comertului.

Care e realitatea traita de mine ? Eh…eu am primit loc la fiecare cerere, n-am fost nevoit sa fac manarii (nu, n-am fost eminent si nici bursier).

Dar..

Ai fite in cap?
Esti din provincie si ai intrat la o facultate particulara?
Vrei sa stai in Regie unde bubuie muzica ziua si noaptea?
Vrei sa stai SINGUR in ditamai CAMERA de 3×3 m?
Vrei sa cunosti fauna locala …celebrii caini mancatori de resturi de shaorma si gandacii zambitori de 5 – 10 CM?

Marca banu!

Tarife sezonul precedent :

Grozavesti Camin E … camera doua persoane: 1 Loc = 200 E (minim). Pretul creste in functie de facilitati (gresie pe jos – 50 E, chiuveta intacta – 10E..etc)
Regie – Camin P20 – camera de doua persoane ..idem Grozavesti : 1 Loc = 200E
Grozavesti – Camin B1,B2 – camera de doua persoane..putin mai spatioasa..+ baie ….hehe …fara 250 E nu scapai anul trecut decat daca cel care vindea locul era fraier..
Regie – Camine U1 – U6 – Crema Regiei…adevarate apartamente pt studentul de rand,..camere de 3 persoane, baie cu cada, bucatarie, gaze, balcon. – 1Loc = 300 E ( MINIM)

Specificare: Locurile de fata de vand mai scump decat cele de baiat cu pana la 50 E. De ce? …Baietii stau cam cu oricine…se face gasca repede..fetele simandicoase, vor liniste, confort..etc!

Pacat ca parasesc zona….pun pariu ca preturile in U sar de 350 E anul asta :)). Remember “Vand Loc Camin

Celelalte camine sunt neglijabile, spun de medicina pt ca aici m-am invartit aproape 5 ani.

Asadar..cum faci daca ai BANI si vrei sa iei un loc in camin?

Intr-un articol viitor.

Va urma…

P.S. Daca ai ajuns la mine pe blog cautand “Vand Loc in Camin” …atunci schema a mers!

Share This

Da mai departe!