Care este vocatia ta?

Care este vocatia ta?

Afla cum sa-ti gasesti
pasiunea care sa te arda din interior

Ora de coaching

1 ora de coaching

Gasesti idei si solutii
practice la problema ta

Salutare, Sunt Adrian. Esti pregatit sa declansezi o revolutie in viata ta?

Te voi ajuta sa-ti descoperi punctele forte, sa-ti castigi increderea in tine si sa iti gasesti vocatia, ca sa te trezesti in fiecare dimineata cu pofta de viata.

Adrian te molipseste cu entuziasmul lui. Vii la un seminar si pleci ca dupa un dus proaspat. Impleteste arta prezentarii, cu exemple personale si cu bogatia continutului intr-un stil simplu si direct de la care pana si un copil poate profita. Afla mai multe pe blog

Bio Hobbyuri
  • Varsta 29 ani

  • peste 9 ani in marketing si vanzari

  • Sute de evenimente ca Speaker in 10 ani

  • In 2010 peste 100 workshopuri proprii

  • Coaching individual peste1000 de ore

  • Adrenalina, Karting & Ski si Gatit

  • Pasionat de Psihologie & marketing

  • Pasionat sa-i ajute pe altii sa-si atinga scopurile

  • Consumator inrait de literatura

Daca te trezesti dimineata si iti dai seama ca ceea ce urmeaza sa faci in ziua respectiva nu e ceea ce-ti doresti sa faci toata viata ta...inca nu ti-ai descoperit vocatia.

Unul din elementele esentiale ale unei vieti abundente este convingerea ca faci ceea ce iti doresti sa faci, stii cum sa faci, stii de ce faci si simti ca te mistuie pe interior daca nu faci. La ce te pricepi cel mai bine? Ce spun toti prietenii tai ca te pricepi sa faci mai repede si mai usor decat altii? Care e lucrul pe care l-ai face de dimineata pana seara chiar daca n-ai fi platit? Sunt cateva din intrebarile pe care merita sa ti le pui

Cum afli care iti este vocatia?

Vom analiza impreuna exemplele unor oameni de succes care si-au gasit vocatia si vom vedea care sunt punctele pe care le au in comun. Iti voi spune cum mi-am dat seama ca vocatia mea e sa fiu speaker motivational, cum m-am lasat de medicina si ce s-a intamplat cand am incercat sa fug de vocatia mea. Vei descoperi tehnica cea mai rapida de a vedea ce-ti doresti cu adevarat in viata. Si nu in ultimul rand, vei pleca de la Revolution Seminar cu primii pasi de actiune, gata trasati.

Cei mai multi oameni stiu in 99% din cazuri ce au de facut ca sa aiba o viata mai buna si cu toate astea li se pare greu sa se simta motivati si perseverenti in fiecare zi. Daca esti unul dintre ei, vreau sa te incurajez: trec prin aceleasi stari in fiecare zi, de la demotivare si lipsa de chef pana la inspiratie si adrenalina
Secretele Automotivarii

Fiecare om se simte motivat de altceva. De fapt, motivele pentru care noi doi facem aceleasi lucruri pot fi total diferite. Daca suntem motivati de lucruri diferite ce-i de facut? Vei descoperi care sunt lucrurile care te starnesc si te pornesc, cu alte cuvinte, care sunt motivele pentru care iei fiecare decizie. Si mai important decat atat, vei afla cum sa folosesti aceste motive in avantajul tau pe viitor ca sa te automotivezi.

Al doilea lucru important pe care il vei invata este importanta auto-disciplinei. Daca studiezi vietile oamenilor de succes observi ca pe langa case, avioane si femei frumoase, mai au un lucru in comun: Sunt extrem de disciplinati si cand se apuca de un lucu nu se opresc pana nu termina.

Autodisciplina nu inseamna altceva decat sa ai activitati sanatoase pe care sa le repeti regulat pana cand devin obiceiuri si le faci din instinct. Psihologii care au studiat comportamentul uman sustin ca pentru ca un lucru sa devina obicei trebuie sa il repetam timp de 21 de zile. De aceea, vei primi un ghid cu 21 de misiuni zilnice care sa te ajute sa te automotivezi

Teama de esec paralizeaza in fiecare zi sute de milioane de oameni. Simti ca poti sa faci ceva remarcabil si totusi teama ca o sa te faci de ras, o sa fii aratat cu degetul, o sa pierzi totul, te tine pe loc si te ingroapa si mai mult..

La Revolution Seminar vei descoperi cum sa-ti infrunti frica de esec. Vei exersa si vei aplica trei metode prin care sa transformi orice frica ai dintr-un obstacol intr-o rampa de lansare.

Vom explora cateva din temerile cele mai mari pe care le au oamenii. Teama de a vorbi in public, teama de a intra in vorba cu necunoscutii sunt printre ele. Vei descoperi o serie de trucuri care sa te ajute sa devii un magnet pentru ceilalti incat sa isi doreasca sa fie in cercul tau.


Alege orasul in care vrei sa participi *
Alege pachetul de inscriere *
Cate persoane participa *