..este de fapt a doua, pentru ca vineri am facut un fel de tur de onoare sa ma familiarizez cu atmosfera de aici. Venit mai mult pentru Madalina…si hotarat sa nu accept un job full-time…am reusit sa ma entuziazmez suficient de mult dupa o discutie cu Mihai Paun incat sa vreau sa ma scol dimineata de acum incolo. Pana una alta…am ajuns de la vorbe despre optimizare sa ma trezesc cu un laptop in brate gata de munca, inconjurat de personaje la fel de incrancenate ca si mine. IN fata mea e Mihai de la Askmen.ro, in spate Ana-Maria de la Colegii Mei ..in stanga Tibi de la Best Music si apoi Madalina si Diana de la Vedeta.ro. Era sa uit echipa de la Extrem.

Intr-un cuvant am intrat printre niste capete luminate …si spre dupa-amiaza….fumegande. Miroase a creier incins aici…a planuri..a dragoste…(poate e impresia de inceput..dar din infrigurarea cu care MIhai – Askmen da refresh in fata mea la prima pagina din 2 in 2 minute…. imi dau seama ca s-a atasat de ce face 🙂 Ana se plange in spatele meu ca nu ii iese cine stie ce…si observ o urma de perfectionism in vocea ei. E normal sa vrei sa iasa totul perfect si oamenii sa intre pe siteul la care ai muncit cu placere.

Si ce o sa fac eu aici ? Deocamdata…optimizare si promovare.. mai incolo..veti vedea. …Ah….si poze…n-o sa ratez asta !

Acum mi-am adus aminte ca n-am dormit toata noaptea si ca sunt rupt de somn. Oare ce ma asteapta acasa? …PATUL , muzica si ceva bun de papa. ..Azi nu mai stau pe YM, gata !

Bine am venit !

Share This

Da mai departe!