Dupa redesign am adaugat pluginuri noi pentru wordpress.

Edit Comments = Acum oricine lasa un comentariu si scrie gresit sau vrea sa adauge ceva in plus …poate sa isi editeze propriul comentariu timp de 5 minute dupa ce l-a scris. Apare un cronometru care arata secundele ramase pana optiunea de EDIT devine inactiva. Puteti face aici un test sa-mi spuneti cum merge.

Math Comment Spam Protection. Pentru ca “antispam image” dadea erori, imaginea din captcha nu aparea la toti userii, am pus pluginul asta. Daca vrei sa lasi un comentariu o sa-ti verifice intai cunostintele de aritmetica elementara ca sa se asigure ca esti om si nu un bot. 🙂 Test it!

Polite-ifier. Nu vreau obscenitati, nici vulgaritati in comentarii. Daca nu te poti abtine si vrei sa injuri…fa-o pe alt blog. Pluginul asta ar trebui sa transforme cuvintele din comments care se afla in blacklist in stelute. Nu va jucati cu nervii mei testand daca am bagat suficiente cuvinte in blacklist :))

Trackback Validator Zilele trecute m-am pomenit intr-o zi cu vreo 20 de trackbackuri care apareau la niste posturi mai vechi si care trimiteau pe siteuri porn. Pluginul asta verifica daca linkul tau este intr-adevar pe siteul care iti face trackback, lucru care nu se intampla in cazurile trackback-spamului.

Wp – postviews Arata de cate ori a fost vizualizat fiecare post in parte. Poti face un clasament apoi cu cele mai citite posturi ale tale, asa cum apare la mine in sidebar.

Share This

Da mai departe!