Dupa o tura prin paginile cu pluginuri pentru Firefox mi-am improspatat colectia cu ceva grozav:

1. Tab Mix PLus. – Daca e un plugin care sa merite intr-adevar sa-l instalezi..Tab Mix este unul din ele. Chiar ieri aveam vreo 25 de taburi deschise..scrisesm un post lung pe un forum..si inainte sa apuc sa ii dau publish…firefoxul s-a blocat. Rabdator am asteptat vreo 5 minute doar doar isi revine sa nu stau sa scriu iar ditamai articolul. N-a mai revenit si am restartat. Bineinteles am pierdut si celelalte 25 de taburi.

Ei bine…Tab Mix Plus vine si cu Session Manager si Crash Recovery…ca la Opera care te intreaba daca vrei sa iti redeschida sesiunea anterioara sau nu, ai multiple optiuni de customizare a felului in care arata taburile, optiuni pt Mouse…intr-un cuvant..o bijuterie..

In plus…Crash recovery merge excelent, spre deosebire de alt plugin pe care l-am avut si care atunci cand firefoxu cadea…el deschidea inclusiv siteul care daduse eroarea..si ff se bloca iar etc.

2. Internote . Un plugin simpatic rau si pana ma plictisesc de el….util. Te lasa sa adaugi mici note pe fiecare site vrei…ca niste post-it-uri galbene, care raman acolo lipite de fiecare data cand intri. Poti sa le tragi cu mausul unde vrei pe ecran, sa le muti sa le editezi ..etc. Pentru cei care lucreaza pe mai multe siteuri, bloguri si nu vor sa scrie in carnetel ce au dee facut sau au nevoie sa noteze ceva rapid care sa ramana…Internote face treaba bine.

3. Gmail Manager Pentru cei cu mai multe conturi la Gmail, ofera posibilitatea de a fi anuntat rapid cand primesti un mail pe oricare din conturi (apare un pop-up jos), poti compune rapid un mesaj…merge smooth.

Share This

Da mai departe!