Aflu azi din EVZ ca lenea e o boala mortala de acum incolo.

Se pare ca zicala “Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni” va trebui scoasa din dictionarele de proverbe, daca ar fi sa ne luam dupa acesti pseudo-cercetatori. Cercetatorii australieni de la Universitatea Newcastle sunt de parere ca lenea extrema poate fi fatala. De acum inainte Lenea se numeste : sindromul deficientei motivationale, titlu pompos ca toate titlurile bollor si care nu spune nimic.

Continui sa citesc articolul si mai jos gasesc declaratia ilara a unui farmacolog care stabileste ca “Oamenii au dreptul inalienabil de a nu face nimic” Ups..trebuia sa imi dea cineva dreptul sa nu fac nimic, altfel n-as fi indraznit sa stau degeaba.

Apoi ajung sa citesc ceva intr-adevar spumos, pur si simplu mi-a inveselit ziua. Cica …lenea e semn de schizofrenie. Cum iti dai seama ca cineva din jurul tau e gata sa aiba probleme la mansarda si sa ajunga un dilimache? Te uiti cat de lenes e.

Dintre persoanele insingurate, solitare, introvertite, depresive, adauga psihiatrul, multe vor face schizofrenie, o afectiune pentru care lenea este chiar un simptom.

Am un viitor sumbru, cred ca e timpul sa incep sa ma scol devreme se pare :)).

Share This

Da mai departe!