Nu am TV si nu urmaresc stirile penibile cu omoruri, cai care au cazut in fantana, sotii de sportivi care si-au facut cafenea, sau cum am citit recent la zoso …. tineri care experimenteaza senzatii unice bagandu-si coada de matura in rect, dar sunt la curent cu ce se intampla in scena politica.

Observ amuzat cum de cateva saptamani, odata cu Fericitul (Felix) dosar al lui Voiculescu s-a relansat paranoia. Toata lumea acuza pe toata lumea de turnatorie, tradare, politie politica, colaborare cu Securitatea doar ca sa prinda 10 secunde blitzul la TV.

Cred mai mult in “Cum reparam?” decat in “Cine e vinovatul?” Oricate pacate ar fi facut cineva…tot exista o sansa de reabilitare si recupere…dar e frumos si amuzant sa arati cu degetul lepra si decaderea celorlalti in loc sa depui o bucatica de suflet.

Nu tin cu Mona Musca, nu i-am citit dosarul si nici nepot nu-i sunt. Nu am primit nici un ban si nici flori pentru articolul asta. Nu sunt un nostalgic al sistemului comunist si al cravatei de pionier. Sunt unul care are pareri. Iar despre articolul recent al lui Liiceanu despre Mona Musca
am o parere incredibil de subiectiv de proasta.

Vazandu-l pe Liiceanu cum face spume la gura, bolborosind despre siretenia si planul diabolic al Monei Musca (cititi articolul sa observati clabucii) de a se furisa in viata politica dupa 1989 si a-si construi o identitate de doamna inocenta, venele de la mana cu care tineam mausul s-au umflat de indignare Sa insinuezi ca cineva asteapta 16 ani timp in care reuseste sa sensibilizeze opinia publica, alegatorii, si colegii din alianta prin eleganta, verticalitate si curtoazie…avand de fapt un plan marsav in minte …este dovada unei minti prea pline de murdarie. Cand gandesti pervers…vezi cate o perversiune in fiecare lucru pe care il intalnesti. Cand te gandesti numai la bani..vezi cate o oportunitate de afacere in fiecare persoana pe care o contactezi. Cand ocupatia principala este sa analizezi mizeriile din trecutul altora…vezi doar ipoteze si scenarii hidoase din care lipseste umanitatea.

O admir pe Mona Musca pentru pentru ultimii 16 ani si pentru ca a incercat sa schimbe ceva. Regret ca nu a recunoscut “colaborarea” atunci cand era o prezenta mai putin marcanta. Acest scandal nu ar fi bulversat atata lume.

Nastase e mort din punct de vedere politic. Mona Musca…va fi in convalescenta o perioada si va reveni. Oamenii uita mai usor trecutul indepartat decat pe cel apropiat. Am zis -o 🙂

Share This

Da mai departe!