Primesc acum cateva minute un telefon de la un cunoscut care ma sunase si pe la pranz sa ne intalnim dupa ce termin la birou sa imi propuna ceva. Imi spune ca imi citeste blogul si ii place cum gandesc. Ok…frumos pana aici. Ma intreaba daca vreau sa fac mai multi bani. Raspund firesc..Da, daca nu intra in conflict cu programul meu actual..

Apoi …stii ce..nu cred ca mai e nevoie sa ne intalnim in centru..ca nu vreau sa mai ies din casa pana in centru doar ca sa ma intalnesc cu tine, putem vorbi si prin telefon …ca ce vreau sa iti spun dureaza 5 minute.

In mintea mea se aprinde un beculet : daca nu sunt atat de important incat sa te deranjezi atunci clar nici tu nu ma interesezi. Dar..continui discutia

Imi spune..ok..atunci cand poti sa vii la un interviu cu managerul meu ca sa e cunoasca, sambata sau duminica ?

Common man, nu e frumos ce faci tu….ai invatat sa folosesti intrebari deschise ..sambata sau duminca trucuri de vanzari aplicate pe mine ??? Macar aplica-le bine. Nu mi-ai oferit nimic, nu mi-ai dat nici o senzatie despre ce as putea face..nu mi-ai zis despre ce e vorba (poate sa fie trafic de persone – se fac bani din asta, nu? …) daca ma intereseaza sau nu, ..in fine…

Zic..ok..sa vedem despre ce e vorba …sa zicem sambata dupa pranz pot eu.

Nu se poate decat samabata dimineata..

hmm …manat de putina curiozitate zic..hai sa fac un efort …bine..samabta dimineata!

Dar sa stii ca interviul costa…adica nu mult..trebuie sa dai 500.000 ca sa intri la interviu… !

WHAT >>> ???? ….adica sa vin la un interviu cu un tip care nu mi-ai spus cum il cheama si sa dau bani ca sa aflu daca lui ii place de mine sau nu ???

Cum se numeste firma ?

Nu pot sa-ti spun…doar daca vii la interviu…

Dar ce faceti acolo..cu ce va ocupati…tu cum faci bani acolo ?

Sunt informatii care nu pot sa ti le dau…vino la interviu si vezi singur despre ce e vorba…

Now..i’m pissed off . Vrei sa-ti bati joc de mine…. ? imi insulti inteligenta daca tu crezi ca poti sa ma faci sa vin la un amarat de interviu cu nu stiu cine…la firma nu stiu care ..si sa dau si bani ca sa aflu … ca pot sa fac bani acolo. Scrie pe fata mea prost??

Ii spun …man daca vrei sa ma convingi ….ofera-mi ceva…spune-mi despre ce e vorba…incearca sa declansezi ceva in mine…lacomie, interes..orice..altfel nu ai nici o sansa..

Eu nu vreau sa te conving..daca vrei sa faci bani..vino la interviu..daca nu, nu!

Ok…sa spunem ca as veni din simpla curiozitate…cu toata secretomania asta care pute urat a ceva dubios…doar ca sa vad ce e …dar ca sa-mi ceri si bani ca sa aflu pentru ce vin la propriul interviu … This is funny. Ai gasit fraieri pana acum?

No, thanks.

Sa inteleg ca dai cu piciorul …?

Da.

Ok, papa!

P.S. Dialogul nu e reprodus cu exactitate, ca nu mai tin minte toate replicile…dar ati prins esenta.!

P.S.S … ati primit pana acum solicitari de-astea stupide? ..v-ati dus sa vedeti despre ce e vorba ? …

Share This

Da mai departe!