Ai vazut vreodata o persoana care sa nu se planga oricat ar suferi?

Ai cunoscut pana acum pe cineva care sa-ti ridice moralul si sa simta ce ti se intampla chiar daca nu spui nimic? Care sa zambeasca in timp ce ii curg lacrimile in tacere? Care sa aiba o empatie fantastica si sa stie ce faci in celalata camera chiar daca usile sunt inchise si nu se aude un zgomot?

Sunt fericit sa am o sora minunata. Nu stiu daca am vazut-o vreodata trista sau plangandu-se. De fiecare data cand vorbim la telefon imi spune ca ii e dor de mine si ma intreaba cand ma duc acasa. Daca primeste o ciocolata o pune deoparte pentru mine. “Sa aiba Adi”

Imi aduc aminte de momentele cand stateam seara la ea in camera si ii spuneam povesti inventate de mine. Capra cu cinci iezi sau Punguta cu 10.000 de lei, iar ea statea foarte atenta sa ma corecteze 🙂 . Cum a trecut timpul …nu-mi vine sa cred ca are 18 ani. Si nu am nici o poza sa va arat aici ..dar e frumoasa. Foarte frumoasa. Are acea dragalasenie care o vezi atat de rar. E cea care aplana de obicei conflictele in familie. Cea care ne-a tinut uniti chiar daca acum ajung rar acasa.

Te iubesc, surioara mea.

Adi

Share This

Da mai departe!