Nu imi plac regulile. Sa reformulez … nu imi plac constrrangerile. Ma incadrez greu in prgrame stufoase, planuri facute de altii cu pasi atenti stabiliti atent la minut. Nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac.

Nu am zis ca regulile nu sunt bune…am zis ca nu imi plac. Reguli care te forteaza sa gadesti numai intr-un anumit fel, care iti pun ochelari de cal si iti limiteaza posibilitatile.

Cred ca in vanzari regulile sunt o MARE prostie. Iar in …. publicitate un DEZASTRU.

Regulile merg bine intr-un mediu in care cel mai mic pas gresit te poate duce la o catastrofa. Esti in masina … si cand vezi Rosu te hotarasti sa nu respecti regulile…si apesi pe acceleratie. Ar fi o mare prostie din partea ta sa faci si in alte situatii asemanatoare din viata la fel. Regula spune ca examenul incepe la ora 8.00 …tu te duci la 10.00 daor ca sa fii neconformist. Asta nu e dovada de neconformism ci dee idiotenie.

Insa, intr-un mediu in care arma, tragaciul si glontul..sunt reprezentate de tine insuti si atat…..regulile sunt o mare prostie. In advertising de exemplu … reclamele care “prind” cel mai bine sunt cele care ies putin din comun, prezinta relaitatea intr-o alta lumina….oamenii pot sa zboare..pisicile vorbesc, detergentii scot petele 100 %, o minge de fotbal infrateste jumatate de oras …etc.

Vrei sa fii creativ? SCAPA de REGULI ! Priveste viata ca si cum n-ar exista gravitatie si vei gasi o idee pentru niste aparate de zbor individuale.

Regula spune ca nu trebuie sa lasi un post neterminat…dar mie mi-e lene sa scriu ..asa ca va trebui sa puneti castile la urechi si sa ascultati continuarea .

Share This

Da mai departe!