Am revenit dupa cateva zile de inactivitate..si am ramas amuzat de raspunsurile din postul precedent la intrebarea : “Ce nu poti face cu un umeras?” 🙂

Sa o luam pe rand:

Beauty:

Nu poti taia cu el: …. Ba sigur poti taia. Umerasul e de fier…il freci de perete pana devine ascutit si apoi tai tot ce vrei. S-au vazut detinuti care au facut cutite din linguri..de ce n-ar merge un umeras.?

Nu are rol de oglinda – Ba da, ai un umeras argintiu …poti sa iti faci freza in el.

Nu poti suda, lipi cu el. – Cum sa nu? …umerasul e din material plastic …il topesti..si lipesti ce ai de lipit

Nu poti face poze : OHO …Iau un umeras …il ridic deasupra capului si tu imi faci poza. Tocmai am facut poza cu un umeras. 🙂

umerasul nu reuseste sa tina greutati mai mari de 5 kg: umerasul meu poate: e un umeras din fibra de sticla.

pe umeras nu te poti juca monopoly : Nu te cred …tocmai am vazut eu unul pe care se poate juca: Uite AICI. Poza este creatie proprie..cine vrea sa faca Monopoly expandabil pe umerase..just send me a mail.

parul iti sta hai-hui – ii facem umerasului zimti.

pentru ca este din plastic,nu poti sa bati un cui : cine a zis ca e din plastic?

umerasul nu este sursa de caldura si electricitate: Faceem un umeras din srama groasa de cupru si il folosim pe post de resou.

-pentru ca vreau sa motivez cat mai multa lume,o sa am nevoie de un microfon ,nu de un umeras – ai nevoie de umeras ca sa iti pui hainele de gala pt conferinta.

Bogdan:

nu iti poti pune un prezervativ cu un umeras; :raspuns de sef: tu ai ridicat problema..tu sa o rezolvi 🙂

nu poti pluti pe apa daca tii un umeras in mana – ba poti cu siguranta…la fel cum poti pluti si daca ai inca 10 kile in plus

nu poti scrie cu un umeras : umerasul are la unul din capete atasat un pix : putem scrie si desena

nu poti zbura cu un umeras de mana : ma urc intr-un balon, avion, etc : pot zbura foarte usor cu un umers

nu poti incendia o cladire cu un umeras: Umerasule e infasurat intr-o carpa cu benzina, intreaga cladire este plina de explozibili…dau foc la carpa si arunc umerasul pe jos: BOOM

nu poti trisa la un examen cu un umeras: haha..m-a pus pe ganduri: sub pupitru prinzi umerasul cu elastic pe orizontala si deasupra lui pui foile cu subiecte. Cand ai nevoie sa copiezi..doar tragi de carlig catre tine.

nu iti poti calca hainele cu un umeras: ai un umeras la care atasezi un fier de calcat: mi-e lene sa fac poza..dar daca vrei iti arat

nu poti incarca niste baterii cu un umeras : again: umerasul e din sarma..il conectez la un incarcator de acumulatori si bateriile la umeras. Done:

Nu poti sapa o groapa cu un umeras: N-ai specificat dimensiunile. Facem pariu ca sap o groapa de 5 cm adancime in mai putin de 1 min?

nu poti sa faci masa musculara cu un umeras: Umerasul e din plumb si are 20 kg. apuca-te si fa muschi acum

nu te poti ingrasa cu un umeras: mananci zilnic 20 de covrigi in forma de umeras. Te ingrasi sigur.

nu poti alerga incaltat in niste umerase …. o sa-ti fac poza sa vezi ca se poate:

nu poti sa scrii tot ce am scris pana acum cu un simplu umeras! : la fel ca mai sus: umerasul are in capat un pix. pot sa scriu un roman intreg.

Deea:

Nu-ti poti lua viata incercand sa te spanzuri cu un umeras: data viitoare alege un umeras mai solid. 🙂

Dincolo de faptul ca multe din solutiile mele sunt stupide si poate nu le va incerca nimeni niciodata..ele sunt posibile si demonstreaza un singur lucru. Privim prea des lucrurile dintr-un singur punct de vedere. Un umeras nu este DOAR un umeras. Largiti-va viziunea si observati ca un umeras poate fi orice vreti sa fie.

La fel pt orice lucru din lumea asta: Advertsing-ul original cu asta se ocupa !

Share This

Da mai departe!