De ce oare toti care au intrat pe net cred ca se vor imbogati rapid ?

Primesc mail (spam) azi dimineata:

Image Hosted by ImageShack.us

Intru pe site : idei-afaceri.com si vad modelul de sales letter copiat de afara. Macar de ar fi copiat bine. Dar spre dezamagirea mea, totul e facut la nivel de amatori.

1. Un template neingrijit si foarte prost construit. Spre exemplu ..uitati-va la http://www.keywordelite.com/index1.htm si veti vedea diferenta.

2. Bullshituri

Nu conteaza ce varsta ai, de unde esti, sau ce studii ai. Nu ai nevoie de nici un fel de experienta. Tot ce ai nevoie este un calculator si acces la Internet.

Daca ai produse bune si sti sa le vinzi, atunci vei face bani online, garantat! Corect ??? Gresit. Care e pretul care trebuie platit pentru asta ? Am prieteni care fac bani din vanzari de genul asta si care muncesc pana dimineata tarziu.

3. Greseli de ortografie ( Vei primii in loc de vei primi, ) , screenshoturi de calitate proasta si facute in graba,

4. Doar 3 !!!!! testimoniale si alea la repezeala, desigur compuse din imaginatie. (Laura, profesionistii dau cat mai multe detalii si fac testimoniale audio, oamenii aia sunt renumiti in domeniul lor si credibili. Tu imi dai 3 testimoniale de 2 randuri de la Silvian A, Liviu C si Aurel G. Nu ma convingi. Arunca o privire la Keywordelite de exemplu si vei vedea peste 700 !!! de testimoniale. Parca e altceva, nu?

5. Tu vinzi un pachet de ebooks care poate fi luat de oricine de pe torente. Numai eu am peste 1000 de ebooks de afaceri …asa ca de ce as lua cele 90 ale tale ?

6. Nu ai nici o campanie in spate, te bazezi doar pe spam. Statisticile tale de la Neogen arata ca ai doar 50 de vizitatori. Atat. Adica mergi la mica ciupeala, cine o pune botul. Profesionistii fac asa ; keyword research, analizeaza competitia, fac campanie pe adwords, valva pe forumuri, au programe de afiliere, sunt transparenti, ofera multe bonusuri gratis, au o intreaga strategie pe termen lung, isi pun “prospectii” in categorii si le trimit newslettere la greu, au metoda de plata online. Tu nu ai nimic.

Si aici mi s-a taiat de analizat greselile pe care le faci.

Cineva zicea : cea mai rapida metoda de a face 1 milion de $ e sa anunti ca vei vinde o carte care te invata cum sa faci 1 milion de $. Din pacate nu e suficient si nu e loc pentru amatori in Internet Marketing.

Share This

Da mai departe!