Cum sa faci 100 Euro pe zi

Ce inseamna de fapt 100 Euro pe zi? Pe scurt, inseamna sa castigi in fiecare zi O SUTA DE EURO.

Ce urmeaza sa citesti acum nu e o schema de imbogatire rapida. Nu e o solutie de a iesi rapid din criza. Nu e o metoda prin care maine toate problemele tale financiare au disparut. In schimb ceea ce citesti o sa iti dea idei. O sa iti arate ca esti singurul care iti poate pune piedici. O sa te ajute sa vezi imaginea de ansamblu si sa-ti construiesti propriul model de a face 100 Euro pe zi. O sa te ajute sa vezi cum poti folosi tehnici de marketing simple pentru a avea rezultate rapide.

euro

Ok, 100 de EURO pe zi . Ce poate sa insemne asta?

Oamenii privesc lucrurile din puncte diferite de vedere. Legat de bani sunt unii care sunt mai interesati de profitul imediat, zilnic daca se poate (taximetristi, frizerii, vanzatorii etc) iar altii sunt mai interesati de profitul pe termen lung (investitorii, antreprenorii etc). Asa ca 100 de Euro pot fi priviti in mai multe feluri :

100 de euro pe zi poate sa insemne : 700 Euro pe saptamana

100 de euro pe zi poate sa insemne : 3.000 Euro pe luna

100 de euro pe zi poate sa insemne : 9.000 Euro pe trimestru

100 de euro pe zi poate sa insemne : 36.500 Euro pe an

Felul in care privesti cei 100 de euro pe zi pe care vrei sa-i faci iti va defini abordarea si modelul prin care vei face acesti bani.

Cum faci 100 Euro pe zi  :

1. strategie pe termen scurt (saptamanal)

2. strategie pe termen mediu (lunar)

3. strategie pe termen lung (trimestrial sau anual)

Strategia pe termen scurt. (saptamanal)

1. modelul nr.1 – Costuri mici, vanzari zilnice.

Ex. Vinzi ceva ieftin (un produs sau un serviciu cu 10 Euro). Faci 10 vanzari pe zi. Ai adunat 100 de Euro. Simplu, nu ?

Total : 700 Euro, din 70 de vanzari fiecare cu 10 E

Singura dificultate : TREBUIE sa faci 10 vanzari ZI DE ZI, SAPTAMANA DUPA SAPTAMANA.

2. modelul nr. 2 – Preturi mai mari.

Ce se intampla daca in loc sa vinzi un produs cu 10 E il vinzi cu 20 Euro. Trebuie sa faci doar 5 vanzari in loc de 10 si ai adunat 100 Euro. E putin mai simplu nu? Sa faci 5 vanzari e mai usor decat sa faci 10.

Vinzi un produs sau serviciu cu 20 E. Faci 5 vanzari pe zi. Castigi 100 Euro pe zi.

Total : 700 Euro, din 35 de vanzari fiecare cu 20 E.

3. modelul nr.3 – Upsell.

Ce se intampla daca acum, in loc sa vinzi un singur produs, mai oferi inca unul dintr-un domeniu care are legatura, celor care cumpara primul produs?

Vinzi un produs sau serviciu cu 20 E. Faci 5 vanzari pe zi. Oferi inca un produs cu 5 Euro. Unul din 5 oameni iti cumpara si produsul nr. 2.  Faci 5 Euro in plus pe zi.

Pare usor, nu?. Tocmai ti-ai marit veniturile cu 5%

Total : 700 Euro + 35 Euro, din 35 de vanzari fiecare cu 20 E si din 7 vanzari la Upsell cu 5 Euro.

4. modelul nr. 4 – oferta limitata.

Hai sa mergem mai departe si sa ne gandim sa oferim clientilor care au cumparat deja de la noi o oferta valabila O SINGURA DATA. Construim un produs de o valoare mare si il oferim cu 50 Euro cu un anumit discount pentru o perioada SCURTA de timp.

Vinzi un produs cu 20 Euro. Faci 5 vanzari pe zi. Oferi la Upsell inca un produs cu 5 E si faci 1 vanzare pe zi. Mai faci inca o oferta limitata cu 50 Euro. 1 din 10 clienti existenti accepta oferta limitata.  Asta inseamna aproape 175 Euro in plus pe saptamana.

Total : 910 Euro, adica 735 Euro din 35 de vanzari si 5 upsells, + 175 Euro din oferta limitata (din 3.5 Oferte limitate la 50 Euro fiecare) .

Ce s-a intampla dintr-o data? Tocmai ti-ai permis sa-ti iei o zi libera in care sa nu faci cele 5 vanzari de cate 20 E si sa-ti atingi in continuare obiectivul de 100 Euro pe zi datorita unor tehnici de marketing ca Upsell si Oferta limitata care lucreaza in locul tau.

5. modelul nr. 5 – Fidelizarea

Deja devine mai bine. Daca ai vandut unui client un produs bun, de valoare si care il satisface, o sa fie multumit. Si un client multumit de obicei va cumpara iar de la tine. E bine sa ii faci o alta oferta dupa prima vanzare.

Vinzi un produs sau serviciu cu 20 Euro si faci 5 vanzari pe zi. mai oferi un produs la Upsell cu 5 E si o oferta Limitata cu 50 E. In prima saptamana dupa ce 1 client din baza ta de clienti a cumparat prima oara de la tine ii faci o oferta pentru alt produs pe care il vinzi cu 25 Euro. 3 clienti din 10 cumpara produsul. Faci in plus 250 Euro din 10 vanzari.

Total : 1.160 Euro (910 E din prima oferta cu Upsell si oferta limitata si 250 E din fidelizare)

Acum tocmai ti-ai eliberat un weekend intreg in care poti sta fara sa muncesti si totusi sa castigi in continuare 100 Euro pe zi asa cum ti-ai propus.

Desigur, cifrele pe care le-am dat aici se pot schimba. Sunt doar niste modele, nu sunt certitudini. Ce trebuie sa observi insa este faptul ca fiecare schimbare pe care o faci pe temelia lucrurilor dinainte poate sa-ti aduca avantaje mici la inceput dar care se aduna ca sa-ti cresti vanzarile sau sa-ti iei mai mult timp liber, care iti convine mai mult.

Strategia pe termen mediu.

Hai sa vedem cum poti castiga 100 Euro pe zi privind lucrurile pe termen mediu. Nu vei face bani mereu la sfarsitul zilei, dar la sfarsitul lunii poti avea 3000 de Euro. Aici vei avea parte de modele care te vor pune la alt tip de greutati. Va trebui sa faci fata presiunii de a nu vedea bani decat dupa o perioada de 30 de zile dar in timpul ala tu sa depui efort.

6. modelul nr. 6 – continuitatea.

Cum ar fi daca ai crea un model de “membership” unde sa vinzi servicii si fiecare client sa fie taxat o data la 30 de zile, regulat pentru ceea ce primeste?

La fel ca si in strategia pe termen scurt incepi cu un serviciu pe care il vinzi cu 10 Euro. Faci 10 vanzari pe zi. La sfarsitul zilei ai 100 Euro pe zi. Dupa o luna iti vezi banii : 3000 Euro.

Care e partea buna la acest model? Ca dupa o luna, CHIAR daca nu mai faci NIMIC tot vei castiga 100 Euro pe zi, atata timp cat membrii tai sunt tinuti in priza si isi platesc taxa.

Pentru O luna e destul de munca, dar vezi ce se intampla dupa asta? Tot ce trebuie sa faci este sa pastrezi calitatea de membru ca fiind foarte valoroasa si atractiva si vei face cei 100 Euro pe zi, luna dupa luna.

Total : 3000 Euro – de la 300 membri care platesc 10 Euro fiecare.

Incearca sa faci un exercitiu simplu : Joaca-te cu modelele pe care le-ai citit mai sus, la strategia pe termen scurt : upsell, oferta limitata si fidelizarea, si incearca sa le aplici la cazul de fata. Vezi cat ar fi de munca si ce profit ar scoate?

Strategia pe termen lung (trimestrial sau anual)

Ai vazut modele care functioneaza incat sa faci 100 Euro pe zi rapid sau 3000 Euro pe luna. Pentru cei care insa nu se tem sa astepte o perioada mai lunga inainte sa dea lovitura exista strategia pe termen lung.

Modelul nr. 7 – construieste si vinde.

Cum ar fi sa construiesti ceva de la 0 si apoi sa vinzi cuiva. Un imobil?, o afacere? Un website?

Modelul nr. 8. – software

Cum ar fi sa stai 3 luni de zile sa construiesti o solutie software ca apoi sa vinzi licenta de folosire? Ai nevoie de 300 de licente a 30 Euro bucata pentru a-ti atine targetul.

Modelul nr. 9 – Seminarii si Consultanta

Poti planifica o conferinta, un workshop cu 2-3 luni inainte. te poti ocupa de organizare, speakeri, parteneriate fara sa castigi inca nimic si apoi intr-o singura zi sa vinzi 100 locuri cu un cost de 197 Euro si sa-ti atingi targetul de 100 Euro pe zi sau 9000 Euro pe trimestru.

Sper ca vezi posibilitatile. Eu le vad si nu le pun intotdeauna in aplicare. Pana la urma totul tine de tine. Cum iei ideile astea si le folosesti.

Tu ai vreo strategie in momentul asta?

Trimite unui prieten
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days

Articole asemanatoare


 
 
 

Comenteaza cu profilul de Facebook

comentarii

18 comments
PhilHowardson1
PhilHowardson1

Solicitanții de împrumut Buna ziua

Sunt aici pentru a vă înștiința că am da împrumuturi de la 500 de dolari la 45 de milioane de dolari, iar la o rată a dobânzii scăzută de 3%.

Eu sunt un om cuminte, asa ca numai solicitanții grave ar trebui să se aplice pentru acest împrumut.

Despre împrumut, dau toate tipurile de împrumut poate doriți vreodată, așa că aplică astăzi și gust un trai bun. De asemenea, nu avem timp pentru clientii înșelătorie pentru că suntem oameni bine pregătiți și ne minte afacerea noastra foarte bine.

Aplică de la noi astăzi, prin e-mail nostru astfel încât să putem participa la tine rapid.
Contactati-ne acum la philloanfirm2@yahoo.com pentru mult mai bune detalii împrumut.

Sper răspunsul dumneavoastră rapid

Phil Howardson

Crayon Davis
Crayon Davis

Ești în nevoie de un împrumut? Nu vrei să fii stabil financiar? Sau doriți să extindeți afacerea ta? Oferim împrumut companie, credit auto, împrumut de afaceri, credit de nevoi personale și, împrumut christmass la o rată a dobânzii foarte reduse de 2% cu o durată confortabil, care este negociabil. Această ofertă este deschisă tuturor, care va fi în măsură să ramburseze înapoi în timp util. Va rugam sa ne intoarcem la noi dacă interesate acest e-mail: mauricefinance@hotmail.com
E-mail: mauricefinance@hotmail.com

elenanino07
elenanino07

Ești în dificultăți financiare? Ai nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere sau să plătească facturile? Ne da afară împrumut la oameni care au nevoie de ajutor. Aplicați acum via E-mail: elenanino07@gmail.com

Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
doamna. Elena

PhilHowardson1
PhilHowardson1

Oferta de împrumut de urgență de la rata dobânzii de 3%, se aplică acum și să obțină împrumutul în termen de ore. Pentru moment grăbiți Aceasta oferta nu va dura mult timp. Dacă sunteți cu adevărat interesați de oferta, contactati-ne astăzi la philloanfirm2@yahoo.com sau sunați +2348072074457.

phil Howardson

elvis jose
elvis jose

Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență?

* Transferul foarte rapid și de urgență în contul dvs. bancar.
* Rambursarea începe la șase luni după ce a ridicat banii în contul dvs. bancar.
* Rată scăzută a dobânzii de 5%
* Recuperare pe termen lung (1-30 ani) durata.
* Termeni de împrumut flexibile și de rambursare lunar.

Contactați compania legal si licentiat de împrumut autorizat pentru a da afară ajutor financiar pentru orice țară. Pentru mai multe informații și cerere de împrumut acum contacta prin e-mail: elvisjosemicroloanhomes@gmail.com

ramirezjose
ramirezjose

Alo,

Acest lucru este de a informa publicul că dl Ramirez, un creditor împrumut privat a deschis o oportunitate financiar pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară. Ne da împrumuturi la rata dobânzii de 2% din persoane fizice, întreprinderi și companii în termeni și condiții clare și ușor de înțeles. Contactati-ne azi prin e-mail la: (GET2RMIREZJOSE@GMAIL.COM)

embassyloanfirm
embassyloanfirm

Alo,

Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Grace Okowa, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contactati-ne azi prin e-mail la: (embassyloanfirm(a)gmail.com)

Ramsey Hill
Ramsey Hill

Ramsay Hill Finance Plc oferă antreprenorilor posibilitatea de a accesa cu ușurință credite într-un mediu rapid, transparent și eficient. Expertiza noastră și standardele internaționale să asigure serviciul nostru de calitate clientilor si livrare, serviciul nostru principal este furnizarea de finanțare internațională proiect de companii, întreprinderi și organizații pentru proiecte importante de dezvoltare a terenurilor în petrecere a timpului liber, turism, divertisment și industria de construcții, oferim, de asemenea, de împrumut individuale , împrumut privat, împrumut de rambursare a datoriei; Contact Email: ramsayhill@financier.com

monalisaeasylending
monalisaeasylending

Buna ziua, eu sunt un creditor privat bani inregistrata. Ne da împrumuturi pentru a ajuta oamenii, companiile care au nevoie pentru a actualiza statutul lor financiar? peste tot în lume, cu rate foarte minime anuale ale dobânzilor de rată a dobânzii de 3%. Ne da împrumuturi în intervalul de 5.000 dolari de euro la 100 milioane dolari. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă? Prioritatea noastra este bun ?. Daca sunteti interesati? ar trebui? contactați-ne prin e-mail: (ramseydickson@outlook.com)

MariaGold1
MariaGold1

Ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile, ajutor financiar? Oferim împrumut la 3%, ne e-mail acum larrymicrofinance@gmail.com cu numele complete, Suma de împrumut, împrumut Durata, Tara, Tel / Mobile.

Phil Howardson
Phil Howardson

Oferta de împrumut la rata dobânzii de 3%, se aplică acum la philloanfirm2@yahoo.com

tatar1956
tatar1956

Oferta de împrumut între special .

Buna .

Pentru nevoile dumneavoastra de credit. Eu sunt un anumit financiar, depune anuntul meu pe acest site pentru a ajuta oamenii care au nevoie de anumit împrumut. As dori sa aduc atentia dumneavoastra, care pot face anumite credite variind de la 2.000 € la 2.000.000 € la o rata a dobânzii de 2%. Aveti nevoie pentru a face un împrumut, va rugam sa retineti zonele în care va pot ajuta:

-Împrumut imobiliare

-Investitii de împrumut

-Masina de împrumut

-Datoria de consolidare

-Rascumpararea de credite

-Personale de imprumut

-Credit ipotecar,

Tu esti conectat interzis Banca si tu nu au favoarea bancilor, sau mai bine aveti un proiect si nevoie de finantare, un rau dosar de credit sau nevoie de bani pentru a plati facturile, nevoie de fonduri pentru a investi într-un proiect sau personal. Vrem sa va ajute, va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de un împrumut de bani de e-mail: adriana.tatar1956@hotmail.com

bestloansonline3
bestloansonline3

salut, ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau rezolva orice fel de problemă financiară, vă rugăm să contactați-mă acum prin e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com
i oferim toate tipurile de împrumut.
mulțumiri

wemacompany
wemacompany

Pentru cei interesați.

Misiunea noastra este de a descoperi o soluție câștigătoare pentru toate problemele tale financiare. Ne da împrumuturi pentru persoanele cu rău de credit sau nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri. Vrem să folosim acest mediu pentru a vă informa că suntem acordarea de asistență de credit de încredere, suntem bucuroși să ofere împrumuturi la o rată de 2% pentru toți clienții. Persoanele interesate trebuie să contacteze pentru mai multe informații prin e-mail: wemacompany@gmail.com

V-ați gândit vreodată despre obținerea unui împrumut gratuit de stres formează un creditor reputație? Ați fost în căutarea pentru împrumut și a negat împrumut de la banca dvs. locală? Felicitări vă aflați în locul potrivit pentru a obține această ofertă de împrumut de împrumut, Wema Institutul de împrumut este o soluție la problemele tale financiare. Vă putem ajuta să obțineți un împrumut de calitate cu un transfer rapid, cerere de împrumut se aplică tuturor persoanelor fizice și juridice. Persoanele interesate trebuie să ne contactați pentru mai multe informații prin e-mail: wemacompany@gmail.com

anitajude
anitajude

salut, ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau rezolva orice fel de problemă financiară, vă rugăm să contactați-mă acum prin e-mail: johnlutherloanfirm1@outlook.com
i oferim toate tipurile de împrumut.
mulțumiri

anitajude
anitajude

salut, ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile și achite datoriile, dacă ai nevoie de mine acum contactati împrumut prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com
i oferim toate tipurile de credite, contactati-ma acum: johnlutherloanfirm1@outlook.com

corero
corero

interesant, pentru cei care au experienta deja, la o firma, si stiu sa produca ceva, eventual cu un oarecare caracter de noutate, si doresc sa se lanseze pe cont propriu.

KelvinRoland
KelvinRoland

Stimate domnule/doamnă


Suntem un creditor de împrumut privat consultant financiar si broker financiar. Ai nevoie de un ajutor financiar? Aveţi nevoie de un împrumut pentru nevoia de afaceri/personale? Eşti un internet legitime de afaceri iubitor, individuale sau un investitor? Aici este o oportunitate de a obţine un împrumut de la Marlin credite Group Plc. Vom face o mare varietate de credite pentru o mare varietate de clienţi pentru multe scopuri diferite cum ar fi achizitionarea automobilelor si cumpararea de mobilier nou, vis vocaţii, sau exercitarea academice, construcţii şi casa noua si cladiri de birouri. Toate acestea pe o foarte scăzută rată a dobânzii de 3%. Marlin credite Group Plc este sigură, eficientă şi cele mai minunate de toate, este serveşte ca o asistenţă umanitară din întreaga lume.


Aplica acum pentru toate tipurile de împrumuturi şi de a lua bani urgent!


* Numiri de împrumut suma variind de la 3000 la moneda 15,000,000.00: stat dolarul SUA, Euro şi Marii Britanii sterline (GBP).

* Rata dobânzii @ APR 3% (rata procentuală anuală)

* Durata minim 1 ani - maxim durata 20 ani

* Alege planul de rambursare lunară şi anuală.

* Termeni şi condiţii de împrumut de flexibilitate.


De ce nu sa ne contactati acum la Marlin credite Group Plc astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea afară ţi primejdie. Pentru mai multe informaţii privind anunţul nostru vă rugăm să ne cu contacte detaliu de mai jos.


CEO: Kelvin Roland

E-mail: Marlincredits@financier.com

Site-ul: www.Marlincredits.webs.com