Ok, people! Sunt prins iar in entuziasmul caracteristic unui start-up, asa ca voi profita cat mai mult de febra asta. Pana in momentul asta nu am avut cu adevarat un blog “al meu” in care sa ma vand si simteam nevoia de a face asta 🙂

Am deja 4 bloguri, toate insa pe cate o categorie specifica. PE Nisa, cum s-ar spune. Le-am facut pentru a scoate bani cu ele, si voi incerca sa va tin la curent cu progresul meu. Doua dintre ele sunt in engleza, doua in romana ..si le upgradez cat de regulat pot.

Ce veti gasi aici:

– Posturi Motivationale, ganduri personale despre succes, esec, reusita, entuziasm, vanzari..

– Tips & tricks (In ultima vreme ma surprind ca fiind destul de Geek ; incerc si testez diverse lucruri ciudate,si voi impartasi cu voi rezultatele )

– Interviuri audio (podcast) cu oameni de succes pe care ii cunosc, sau pe care voi incerca sa ii cunosc. (pentru inceput 1 pe saptamana).

– Articole despre Psihologie, Limbajul trupului, empatie, carisma, NLP . Veti vedea pe parcurs despre ce e vorba.

– Idei de afaceri. Veti vedea ca sunt un tip cu multe idei stupid de geniale sau genial de stupide. Pacatul meu este ca nu le pun in practica pe toate 🙂 . De acum, cand imi vine o idee de-asta o pun direct aici. Poate profita altii de ea.  Fara Copyrights. Ok, accept multumirile in avans.

De ajuns pentru un prim Post. Ma apuc sa customizez blogul. Va tin la curent pas cu pas.

Share This

Da mai departe!