….Exact. Daca exista ceva in lumea asta mai smecher decat tine…acela e creierul tau. oamenii de stiinta, medicii, cercetatorii cunosc atat de putin despre creierul uman incat sunt posibile sute de descoperiri in domeniul asta.

Tine minte un lucru : Creierul tau controleaza trupul. Daca inveti sa il folosesti asa cum stie si ii place lui sa functioneze…vei avea mai multe satisfactii decat crezi. IN schimb…daca il inveti prost …te duce din esec in esec.

Tag Heuer a lansat o campanie intre anii 95-97 prezentand o viziune diferita asupra sportului. Motto-ul era : “Success is a mind game” Aveti mai jos un exemplu din printurile celebre atunci.

Te-ai intrebat vreodata ce face diferenta intre doi atleti pregatiti si antrenati la fel ? De ce unul doboara record dupa record iar celalalt nu reuseste sa iasa din mediocritate? E clar ca de la un anumit nivel singura diferenta este data de atitudine, ambitie, inversunare, credinta… lucruri care nu tin de “material” ci de “creier” Campionii isi antreneaza intai creierul ca sa castige si apoi trupul. La fel poti face si tu.

Asculta si da-mi sugestii .

[audio:http://www.enjoying.evonet.ro/adi/ai un creier smecher.mp3]

sau descarca Ai un creier smecher.mp3

Share This

Da mai departe!