In ultima perioada foarte multe persoane m-au intrebat daca Social Media poate fi folosita pentru lucruri pur personale. Daca iti poate rezolva o problema personala reala mai rapid decat alt mediu.

Raspunsul este Da, Categoric.

O sa va dau doua exemple recente din ce mi s-a intamplat saptamana trecuta.

1. Am pus un post in care scriam ca vreau sa caut un Job in Social Media. L-am formulat destul de ambiguu, oarecum arogant si fara sa dau prea multe detalii. Am zis chiar ca nu am CV si n-o sa-mi completez unul si am cerut celor care vor sa lucrez cu ei sa-mi trimita ei mail. Am folosit asta mai mult ca sa vad ce impact are un asemenea post. Vreti sa aflati rezultatul?

Am primit 12 oferte de job si 3 propuneri de colaborare in 3 zile. M-am intalnit deja cu majoritatea. Unele oferte sunt chiar foarte misto, la cateva discutii am stat 3 sau 4 ore de vorba. Saptamana viitoare urmeaza sa ma decid unde si cu cine o sa lucrez.

2. Ieri eram inca in Bucuresti si trebuia sa ma intorc in Pitesti, unde stau acum. Razvan Savu imi spusese ca are si el niste intalniri in Bucuresti si ca daca vreau pot sa merg cu el inapoi, seara. Am fost de acord si am stabilit sa imi dea un semn cand termina el, seara ca sa ne intalnim si sa plec. Se facuse aproape 10.30 seara si inca nu primeam nici un telefon. Razvan ramasese fara baterie, nu avea cum sa incarce telefonul, a cerut telefonul unui trecator sa dea un apel, a sunat-o pe sotia lui care a postat pe pagina mea de Facebook un mesaj, sperand ca eu sa vad si sa pot sa ma intalnesc cu Razvan.  o prietena a vazut mesajul la cateva secunde dupa ce a fost postat, m-a sunat si mi-a zis, in 3 minute ma intalneam cu Razvan si radeam amandoi.

savu

Acum spuneti-mi voi daca v-a folosit Social Media pana acum la ceva…

Share This

Da mai departe!